General Flight services

Oorspronkelijk stonden op deze site de luchtfoto's van de door u gezochte locatie. Om U beter van dienst te zijn en de indeling van onze website meer transparant te maken, wordt u direkt doorgelinkt naar de home pagina van onze website over luchtfotografie. Middels de link "luchtfoto van uw woonplaats" heeft u toegang tot een groot deel van het archief van general Flight Services. Hier staan o.a. luchtfoto's van bijna geheel Zaanstreek waterland. Met Alkmaar, Purmerend, Zaanstad, Broek in Waterland, de Rijp, Uitgeest, Krommenie, Assendelft, Koog a/d zaan, Zaandam, Saendelft, Edam en Volendam zijn hier ruim vertegenwoordigd Het is mogelijk om op eenvoudige wijze een luchtfoto van general flight Services uit het archief te bestellen. Door op de link foto bestellen te clicken vind u een bestelformulier voor het bestellen van een luchtfoto. Is uw luchtfoto er niet bij? Vul dan het info formulier in, de kans bestaat dat wij deze foto toch ergens in het archief hebben, de meeste luchtfotoarchief foto's staan immers niet op onze site. Ook kunt u hier een aanvraag, geheel vrijblijvend doen naar de kosten van het laten maken van een luchtfoto in opdracht. het zal u meevallen welke tariefen wij hanteren. Het voordeel is dat u op deze manier een exclusieve luchtfoto krijgt waarop uw onderwerp absoluut het middelpunt van de foto is. Standaard maken wij vier verschillende opnames, zodat we zeker weten dat er een luchtfoto bij zit waarop uw onderwerp goed uit de verf komt. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.
Voor het maken van de luchtfoto's wordt gebruik gemaakt van een eenmotorig vliegtuig.
De Cessna 172 is hiervoor zonder meer het meest geschikt. Bij dit vliegtuig, een hoogdekker, zitten de vleugels niet in de weg en kunnen de ramen worden geopend tijdens de vlucht. Dit verzekert een onbelemmerd uitzicht en kunnen indien het vliegtuig helling aanrolt zelfs fotos loodrecht naar beneden worden gemaakt.Dit vliegtuig kan ook langzaam vliegen hetgeen bewegingsonscherpte voorkomt. Maar evengoed wordt een sluitertijd van 1/1000 seconde gebruikt om dit tegentegaan. De hoogte wwarop wordt gevlogen is onder ander afhankelijk van het onderwerp. De minimale vlieghoogte waarop mag worden gevlogen is 150 meter buiten bebouwing en 300 meter boven bebouwing. Dit is doorgaans laag genoeg om woningen en bedrijfspanden gedetaileerd weer te geven, voor overzichten van woonwijken en industrie gebieden is een hoogte van 500 meter in combinatie met een groothoeklens vaak het meest geschikt
Afhankelijk van de locatie van de onderwerpen wordt vertrokken vanaf Schiphol of de kleinere vliegvelden Lelystad en Tessel.
De gebruikte cameras zijn een digitale meer dan 10 megapixel spiegelreflex camera, maar voor overzichten wordt ook de middenformaat camera met dia film nog gebruikt. De diafilm wordt met behulp van een filmscanner alsnog omgezet naar digitaal. De digitale foto wordt dan nabewerkt voor beelduitsnede en kleur.
Afhankelijk van de wens van de klant wordt van de foto een vergroting afgedrukt of de foto wordt digitaal op CD geleverd.


Als u niet binnen enkele seconden wordt doorgelink, klik dan hier!!

n="left">vorige pagina