General Flight Services

General Flight Services is gespecialiseerd in luchtfotografie. Zowel voor bedrijven als particulieren maken wij luchtfoto's.Nu ook levering op vinyl canvas.

Rijks Museum Amsterdam

Naar de start pagina


General Flight Services is een bedrijf dat zich, sinds 1990, voornamelijk bezig houd met luchtfotografie en uitvoer van vluchten voor anderen. De meeste vluchten worden uitgevoerd in opdracht, maar ook is een eigen archief opgebouwd.
Luchtfotoos zijn uitermate geschikt om als illustratie te worden toegevoegd aan Uw brochure of advertentie.Mogelijk vind U de juiste foto voor uw brochure of advertentie in ons archief.
Een luchtfoto kan vaak meer vertellen en meer indruk achterlaten dan een stuk tekst. Voor makelaars hanteren wij apparte prijzen voor het leveren van luchtfotoos bij verkoop advertenties voor onroerend goed. Voor het maken van een luchtfoto maken wij gebruik van een klein vliegtuig van het b.v. type Cessna 172. Meestal opereren wij, doordat de meeste klanten in Noord-Holland zijn gevestigd, vanaf vliegveld Texel, Hilversum en soms zelfs vanaf Schiphol. Oorspronkelijk werd gebruik gemaakt van een analoge camera op midden formaat, waarbij een dia positief film werd gemaakt. Maar inmiddels zijn de digitale cameras van een dusdanige kwaliteit dat deze zondermeer voor luchtfotgrafie kunnen worden gebruikt. Naast het maken van een luchtfoto in opdracht, voor zowel particulier als bedrijf, maken wij regelmatig een luchtfoto van een dorp of stad in Noord-Holland. Deze luchtfotoos worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden via deze website, luchtfoto van Uw woonplaats. Mocht Uw huis er op de luchtfoto niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op, mogelijk hebben we deze in ons luchtfoto archief of kunnen wij deze luchtfoto alsnog voor U verzorgen. De prijs van het laten maken van een luchtfoto van Uw huis, boerderij of bedrijf zal U meevallen.
De plaatsen die in ieder geval in ons luchtfoto archief zijn te vinden zijn:

Assendelft en de nieuwbouwwijk Saendelft
Krommenie met nieuwbouwwijk willis
Wormerveer met industrie terrein Noorderveld
Zaandam
Alkmaar
de Woude
Knollendam
Texel het waddeneiland
den Hoorn Texel
den Burg Texel
de Waal Texel
Oudeschild Texel
Akersloot
Uitgeest
Schoorldam
Burgervlotbrug
Graft
Volendam
Marken
Edam


Nu tijdelijk met een special van de watertoren van Assendelft.

Geef eens een fraai ingelijste luchtfoto cadeau, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Zie in de rubriek luchtfoto van uw woonplaats een collage van de Zaanstreek uit de lucht.

Laatste toevoeging, het Rijksmuseum in Amsterdam na de renovatie.


Ook is het mogelijk een kalender of verjaardags kalender met luchtfotoos van Uw woonplaats te laten maken, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Een kalender met b.v. een luchtfoto van iemands woonhuis is natuurlijk wel een uniek cadeau, wij verzenden deze eventueel ingelijst en al.


Naast luchtfotografie is fotograaf Ger Nielen ook een enthausiast landschaps fotograaf. Op de vele reizen door Europa, Noord en Zuid Amerika, Azie, Australie en Afrika heeft de fotograaf van General Flight services een enorme verzameling landschaps en steden fotoos aangelegd.

Photo-Zocalo.
Een selectie van landschap fotoos worden gepresenteerd onder de naam Photo-Zocalo.