klik hier voor de begin pagina: naar de hoofdpagina

General Flight Services

Al vanaf 1989 verzorgt General Flight Services fotovluchten, reclamesleepvluchten en paravluchten.
Sinds 1999 hebben wij ons voornamelijk gericht op luchtfotografie, zowel voor bedrijven als particulieren. Veel van onze klanten zijn agrarische bedrijven in Noord-Holland. Het archief bevat inmiddels ca. 30% van de boerderijen in Noord Holland evenals het grootste deel van zowel woonwijken als bedrijfsterreinen de regio Zaanstreek Waterland en Texel.
Een groot deel van ons luchtfoto archief van Texel, Zaandam, Krommenie, Alkmaar en Saendelft is ook online te bestellen. Zowel via onze eigen luchtfotosite, tab luchtfoto van Uw woonplaats, als via WWW.RPX4U.nl.
Wilt u verdere informatie over luchtfotografie, klikt u dan op de onderstaande link of belt u gewoon even.

klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave.

mail for information: General Flight Services

General Flight Services

Tel.:+31-(0)650616823

ZOCALO 76

1566SN Assendelft

>

General Flight Services homeVoor het maken van een luchtfoto maken wij gebruik van een klein vliegtuig van het type Cessna 172. Meestal opereren wij, doordat de meeste klanten in Noord-Holland zijn gevestigd, vanaf vliegveld Texel of Schiphol. Oorspronkelijk werd gebruik gemaakt van een analoge camera op midden formaat, waarbij een dia positief film werd gemaakt. Maar inmiddels zijn de digitale cameras van een dusdanige kwaliteit dat deze zondermeer voor luchtfotgrafie kunnen worden gebruikt. Naast het maken van een luchtfoto in opdracht, voor zowel particulier als bedrijf, maken wij regelmatig een luchtfoto van een dorp of stad in Noord-Holland. Deze luchtfotoos worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden via deze website, luchtfoto van Uw woonplaats, en via www.RPX4U.nl. Mocht Uw huis er op de luchtfoto niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op, mogelijk hebben we deze in ons luchtfoto archief of kunnen wij deze luchtfoto alsnog voor U verzorgen. De plaatsen die in ieder geval in ons luchtfoto archif zijn te vinden zijn: Assendelft en de nieuwbouwwijk Saendelft Krommenie met nieuwbouwwijk willis Wormerveer met industrie terrein Noorderveld Zaandam Alkmaar Marken Edam Volendam de Woude Knollendam Texel het waddeneiland den Hoorn Texel den Burg Texel de Waal Texel Oudeschild Texel Akersloot Uitgeest Schoorldam Burgervlotbrug Graft